Valpbilder på J-kullen

Bilder på Alnöitens J-kull
4 hanar och 1 tik, födda 25 maj 2005
e: Bernerdalens Kapten Truls
u: Alnöitens Fran Fine
Klicka på bilderna för att få dem större
27 juli 2005 - 9 veckor gamla
Nanny & Truls valpar har nu flyttat till sina nya hem. Vi önskar dem all lycka i livet.
20 juli 2005- 8 veckor gamla
Åtta veckor gamla och på väg ut i livet. Idag har valparna träffat veterinären och där fått spruta och blivit Id-märkta. I eftermiddag flyttar första valpen och syskonskaran skingras. Spännande tid väntar för dem.
13 juli 2005- 7 veckor gamla
Nu har valparna blivit 7 veckor gamla, de är fulla med bus och morrar och gläfser som bara den när de leker med varandra. Att vara ute är livet, där kan man både sova och busa.
6 juli 2005- 6 veckor gamla
Denna vecka blir det lite annorlunda bilder på valparna. De är fotade ute, busandes med mamma Nanny. De har under veckan börjat vara ute allt mer. De vill absolut inte stängas in i någon valphage, utan springa lösa på tomten. Att busa med mamma eller med barnflickan Helly är det bästa som finns.
29 juni 2005- 5 veckor gamla
När man är 5 veckor gammal är det mest en massa bus eller så sover man. Anfalla brorsan när han sover, det är det bästa just nu. Som små raketer far de fram över golvet och inte vill man stå stilla och bli fotograferad.
22 juni 2005- 4 veckor gamla
Valparna har nu blivit 4 veckor gamla och är allt aktivare. De busar, biter varandra och skriker i högan sky när de blir bitna.
12 juni 2005 - 18 dagar gamla
Pigga och alerta är valparna, de går nu omkring i valplådan och försöker busa med varandra. De blir arga på mamma Nanny när hon inte genast ger dem mat när de vaknar.

5 juni 2005 - 11 dagar gamla
Valparna har vuxit så det nästan knakar. Ögonen har precis börjat spricka upp och de har nu små springor. Full av liv är dom och de har redan krupit över kanten på valplådan, så att en extra bräda har satts dit.

29 maj 2005 - 4 dagar gamla
Det blev 5 valpar efter Nanny och Truls. En tik och fyra hanar. Fina vältecknade valpar. Nanny är en duktig mamma och tar väl hand om de små. Dom växer som bara den, nästan så det knakar. Runda och goa är dom.